PROHOW toetsen
organisatie
audio & instrument
   aanbiedingen
   bassen
   basversterking
   pro audio
   toetsen
   audio links
muziek
   
nieuws
links
mail
 

Richt prijzen (catalogus) excl. BTW (tussen haakjes inclusief). Neem contact op voor scherpe actuele prijzen, recente info, levertijd en speciale aanbiedingen! Voor demonstraties, graag vooraf even een telefoontje, want instrumenten en apparatuur staan elders in de kluis.

Zoals:

   
NOVATION IMPULSE 61 USB/Midi controller - Euro 406.
Semi gewogen precisie keyboard met toewijsbare aftertouch. Aan de vele controls zijn functies toe te wijzen met de nieuwe versie van Novation's Automap control software - Automap 4 (voor snelle setup en bediening van je Digital Audio Workstation). Impulse heeft ook 8 back-lit drukgevoelige drum pads voor het aanjagen van arpeggios, roll beats en het lanceren van live clips. USB powered, en aansluitingen voor sustain en expressie pedalen. Midi in/out. De Impulse werkt samen met vele DAW software paketten. Leuke wordt meegeleverd. Ook (nog voordeliger) verkrijgbaar in 25 en 49 toetsen uitvoering. 
KURZWEIL SP4-8 Stagepiano - Euro 1099
88 hamer action, velocity sensitive keys, 64 voice polyfoon, 128 presets van de PCA3, inclusief KB3 en KVA synths, een massa effect mogelijkheden, midi over usb, midi setups, pitch en modulatie wiel, front panel controller, foot switch en expression pedal -aansluiting. Downloaded PCA3 geluiden worden ook veelal goed weergegeven (muv sommige complexe effecten). Gewicht is 17,7 kilo. Ook deze piano is (voordeliger en lichter) verkrijgbaar met 76 semi gewogen toetsen. Voeding via adapter.
KURZWEIL PC3LE8 Performance Station - Euro 1699
De PC3 LE serie bestaat uit 3 modellen die qua prijs en gebruiksgemak zeer toegankelijk zijn. Allemaal 64 stemmig polyfoon. Hiernaast is de LE8 afgebeeld voorzien van 88 volledig gewogen 'hammer action' toetsen, met 'velocity & aftertouch sensitivity', Hetzelfde toetsenbord als van de PC3K8!! In vele opzichten doet deze LE dan ook niet onder voor de grote broer. Bijna 1100 sounds. Gewicht is 24,6 kilo. De (voordeliger en lichtere) LE7 en LE6 hebben beide 76 en 61 semi gewogen toetsen. De echte KB3 controls zitten hier niet op. Wl is de LE voorzien van drum pads. 
KURZWEIL PC3K8 Production Station - Euro 2499
Het synth topmodel van Kurzweil met 88 volledig gewogen 'hammer action' toetsen, met 'velocity & aftertouch sensitivity', ideaal om de slordige 1100 prachtige piano, orgel en synth geluiden 128 polyfoon aan te sturen, aangevuld met zeer aanzienlijke mogelijkheden voor aanpassing van sounds, legio effecten n expliciete bediening van het KB3 orgel. Alle denkbare aansluit en interface mogelijkheden! Gewicht is 24,5 kilo. Ook dit apparaat is (voordeliger en lichter) verkrijgbaar met 76 en 61 semi gewogen toetsen. Verder hebben alle 3 versies dezelfde nostalgische en moderne mogelijkheden. KURZWEIL 'doet' de techniek en PROHOW de scherpe prijs. 
Uitproberen: hij staat klaar!
   
PROHOW  
Ad van den Berg
Emostraat 37
2033NP Haarlem
The Netherlands
Tel: +31 (0)624249299
Kamer van Koophandel A'dam, dossier 34173501
BTW nr. NL025153547B01
voorwaarden - terms & conditions