PROHOW aanbiedingen.
organisatie
audio & instrument
   aanbiedingen
   bassen
   basversterking
   pro audio
muziek
   
nieuws
links
mail
 
Maruszczyk Jazzus 4a s/n 100201 (nieuw).

Adrian Kuban-Maruszczyk bouwt topbassen naar eigen ontwerp, maar ook de betere J- en P-bassen (Elwood en Jake) in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en houtsoorten, Maatwerk bassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij PROHOW kun je je eigen bas laten specificeren. Die wordt dan door Maruszczyk in Polen gebouwd.

Hiernaast zie je een Maruszczyk ontwerp bas afgebeeld, typeJazzus: De snaarlengte is weliswaar standaard 34 inch, maar de bas is tóch aanzienlijk korter (ca 8 cm) en dus lichter (!) dan traditionele bassen. Dat geeft betere balans en meer speelgemak. Glockenklang pre-amp, elzen (alder) body met essen (ash) topping en body edge binding. Esdoorn (maple) hals en speelbord met Fender J-bas maatvoering, met een 0-fret !!

Een professionele bas die geweldig klinkt, met zeer gedefinieerd midden door de maple toets, en alsnog prachtig vol laag. Hij speelt super makklijk, is licht, en hangt volstrekt neutraal: ergonomisch TOP!

Bel of mail voor een scherpe aanbieding, en kom deze bas maar eens uitproberen op Hevos apparatuur. Je hoort dan hoe de bas écht klinkt !!

PROHOW  
Ad van den Berg
Emostraat 37
2033NP Haarlem
The Netherlands
Tel: +31 (0)624249299
Kamer van Koophandel A'dam, dossier 34173501
BTW nr. NL025153547B01
voorwaarden - terms & conditions